Nimetön suunn.malli

Terveytesi Palvelut vahvistaa organisaatiota

Terveytesi Palvelut vahvistaa organisaatiota Etelä-Suomessa panostaen myynnin ja asiakkuuksien hallinnan osaamiseen. Olemme iloisia voidessamme kertoa, että joukkoomme liittyy pitkän linjan sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilainen Tiia Vertainen. Tiialla on pitkä kokemus henkilöstöpalveluiden eri osa-alueilta, viimeisimpien vuosien ajalta erityisesti ikääntyneiden palveluista. Tiia vastaa liiketoiminnan kasvusta ja kehittymisestä Etelä-Suomessa kaikilla liiketoiminta-alueillamme ja liittyy mukaan johtoryhmään. 

“Terveytesi Palveluiden toiminnan laajentaminen etelään sattui täydelliseen hetkeen vanhempainvapaani päättyessä. Tunne on kuin kotiin palaisi. Uudessa roolissani pääsen ammentamaan pitkää kokemustani alalta lähivuosia laajemmin ja toki osaamiseni ikääntyneissä vahvistaa myös Terveytesi Palveluiden asemaa kyseisessä markkinassa. Olen otettu avainroolistani etelässä ja vakuuttunut yrityksen tavasta tarjota laadukkaita ja entistä vaikuttavampia ratkaisuja alan henkilöstöhaasteisiin, mutta myös laajempiin kumppanuuksiin.” kertoo Tiia Vertainen.

Vahvistamme myös markkinoinnin ja viestinnän osaamista organisaatiossamme, kun Sara Aarnio aloittaa markkinointikoordinaattorina. Sara vastaa markkinoinnin ja viestinnän suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä. Saralla on kokemusta niin sote-ammattilaisena kuin yrittäjänä sekä some-vaikuttajana. 

”Moikka kaikki! Olen Sara Aarnio, 32 vuotta täyttävä kahden lapsen äiti Kirkkonummelta. Koulutukseltani olen terveydenhoitaja. Lisäksi olen toiminut yrittäjänä eri toimialoilla. Hoitovapaalla ollessani olen aktiivisesti tuottanut sisältöä omiin sekä eri yrityksien sosiaalisiin medioihin, erityisesti Instagramiin. Nyt on aika haastaa itseäni ja tarttua toisaalta uudenlaisiinkin työtehtäviin. On aivan mahtavaa päästä mukaan Terveytesi -perheeseen! Odotan innolla, että pääsen tutustumaan teihin ja yritykseen enemmän sekä tietenkin kasvamaan ja kehittymään yhdessä. Ihanaa päivää kaikille ☀️” 

Terveytesi Palveluiden toimitusjohtaja Satu Virtanen toivottaa molemmat uudet tulokkaat lämpimästi tervetulleiksi: ”Olemme tähän saakka olleet tunnettuja erityisesti toiminnastamme Pohjois-Suomessa. Strategiamme mukaisesti haluamme olla valtakunnallinen toimija ja Tiian liittyminen joukkoon vahvistaa tekemistämme erityisesti Etelä-Suomessa. On erityisen mahtavaa saada joukkoon rautainen ammattilainen, hyvä tyyppi ja työkaveri. 

Strategisesti meille tärkeää on myös tunnettuuden lisääminen, joten markkinointi ja viestintä -organisaation vahvistaminen oli luonteva valinta tässä kohtaa yrityksemme kehitystä. Saralla on sekä sote-, markkinointi- että yrittäjätaustaa ja hän on aivan erinomainen lisä organisaatioomme. Toivotan molemmat lämpimästi tervetulleiksi Terveytesi -perheeseen!” 

Sekä Tiia että Sara aloittavat työskentelyn 1.3.2023..