Lääkäri- ja hoitajapalvelut

Pitkäjänteistä yhteistyötä

Voimme tarjota terveydenhuollon erikoisalojen resursseja henkilöstövuokrauksella ja palvelutuotannolla julkiselle ja yksityiselle sektorille. Henkilökuntamme koostuu sote-alan ammattilaisista ja terveyhdenhuollon hallinnon osaajista, jota muodostavat yhdessä kokeneen, yhteen puhaltavan tiimin. Voimme tarjota asiakkaille ratkaisuja joko suurempina kokonaisuuksina tai lyhyempinä sijaisuuksina. Teemme aina pitkäjänteistä yhteistyötä.
Olemme olleet kumppanina auttamassa kymmenien asiakkaiden tarpeita seuraavilla erikoisaloilla:

  • Yleislääkäripalvelut
  • Psykiatripalvelut
  • Geriatripalvelut
  • Päihdelääkäripalvelut
  • Hoitajapalvelut

Luotettava resurssi

Henkilöstömme työhön perehdytys, työn tuki ja valmistautuminen uuden työn aloittamiseen on selkeä vahvuutemme.

Terveytesi Palveluiden osakaslääkärit ja -hoitajat työskentelevät asiakkaillamme, ja tekevät samoja töitä kuin muukin toimipisteen henkilöstö. Saat kauttamme luotettavat resurssit, sillä perehdytämme jokaisen työntekijän toimipisteen toimintatapoihin. Näin voimme taata sen, että asiakkaan arki sujuu uuden henkilön aloittaessa työt.

Lääkäreillämme on pitkä kokemus palveluiden kehittämisestä ja lääkärinä toimimisesta eri perusterveydenhuollon sektoreilla. Sitoudumme mielellämme pitkäaikaiseen asiakasyhteistyöhön ja autamme myös lyhytaikaisissa lääkäritarpeissa.

Verkostossamme on eri työkokemuksen omaavia yleislääkäreitä, joille tarjoamme mielellämme myös omien osaajiemme senioritukea arjen työssä. Yleislääkärimme ja hoitajamme voivat tarpeen mukaan konsultoida myös Terveytesi Palveluiden omaa geriatria, päihdelääkäriä tai psykiatria.