helsinki tsto

Toimisto Etelä-Suomeen

Olemme avanneet uuden toimiston Pasilaan.  Uuden toimiston avaaminen Etelä-Suomen alueelle on merkittävä osa Terveytesi Palveluiden kasvua. Uusi toimistomme mahdollistaa entistä paremman palvelun asiakkaillemme ja luo uusia mahdollisuuksia yhteistyökumppaneillemme ja työntekijöillemme Etelä-Suomen alueella.

Toimitusjohtajamme Satu Virtanen on erittäin tyytyväinen uuden toimiston avaamisesta: “Etelän toimiston avaus on meille merkittävä asia kasvaessamme ja laajentaessamme toimintaamme. Yksi tämän vuoden strategisista päämääristä oli etelän toimiston avaus ja tässä sitä nyt ollaan. Etelän toimiston ja -ihmisten avulla olemme yhä lähempänä etelässä työskenteleviä työntekijöitämme, uusia potentiaalisia työntekijöitä sekä asiakkaitamme. Olemme kaikki superinnoissamme – meillä on huippu porukka nyt niin etelässä kuin pohjoisessa ja kasvu jatkuu.”

Myös Etelän johtajamme Tiia Vertainen on innoissaan uudesta laajentumisesta: “Etelän toimiston avaaminen konkretisoi hienosti sen jalansijan, jonka olemme jo hyvin lyhyessä ajassa saavuttaneet etelässä useammalla eri liiketoiminta-alueella. Erityisen hyvältä tuntuu se, että osaava tiimimme pääsee vihdoin kokoontumaan viikottain saman katon alle ja tiivistämään yhteistyötään sekä Terveytesi tiimin aivan erityislaatuisen hienoa yhteishenkeä. Pasilan toimiston puitteet ovat täydelliset myös rekrytointitapaamisten ja koulutustapahtumien näkökulmasta. En malta odottaa, että pääsemme hyödyntämään toimistoa kaikin eri tavoin.”

Olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuisia terveyspalveluita asiakkaillemme ja kehittämään jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Olemme laajentuneet vauhdilla ja kasvu jatkuu edelleen. Uuden toimiston avaaminen Pasilaan on osa tätä kasvustrategiaa.