Tervetuloa Saana ja Aapo

Terveytesi palvelut kasvavat

Terveytesi Palvelut konsernin henkilökunta saa vahvistuksia hallintoon. Olemme vakiinnuttaneet tilannetta nykyisten yhteistyökumppaneiden kanssa, ja haluamme myös jatkossa taata laadukasta palvelua niin asiakkaillemme kuin työntekijöillemme ja osakkaillemme.

Saana Viinikka on aloittanut taloushallinnon assistenttina joulukuussa 2021. Keväällä 2022 tradenomiksi valmistuva Saana vastaa Terveytesi Palveluissa taloushallinnon monipuolisista työtehtävistä, markkinoinnista sekä ammattilaisten työn mahdollistamisesta yhdessä muun hallinnon tiimin kanssa. 

Aapo Herva on aloittanut helmikuussa 2022 Terveytesi Yleislääkäreiden hallinnossa. Aapon vastuulla ovat yleislääkäreiden töiden järjestäminen, asiakastyö, rekrytointi sekä hallinnon monipuoliset tehtävät. Aapolla on kokemusta lääkäreiden rekrytoinnista, esimiestehtävistä sekä resurssoinnista, ja hänen verkostonsa sekä kokemuksensa tulee kasvavan kysynnän vuoksi olemaan meille ensiarvoisen tärkeää. Mahtavaa saada Aapo mukaan kehittämään toimintaamme!

Tervetuloa joukkoon Saana ja Aapo!