”Olemme lämmin, luotettava ja aikaansaava kumppani. Sellainen, joka pitää kiinni siitä, minkä lupaa.”

- Pekko Oja, toimitusjohtaja

Missio

Tuottaa asiakkaille laadukkaat palvelut tarpeeseen räätälöidysti ja tehokkaasti.

Visio

Terveys edellä

Arvot

  • Luottamus – Pidämme kiinni sovitusta ja olemme avoimia.
  • Vastuullisuus – Työntekijämme ovat oman alansa ammattilaisia, joiden palvelun laatuun voi luottaa.
  • Tehokkuus – Oikea-aikainen palvelu, jonka avulla asiakas voi tehostaa toimintaansa kustannussäästöjen aikaansaamiseksi sekä parantaa vaikuttavuutta.

Historia

Terveytesi Palvelut on perustettu keväällä 2020. Tiimi perustettiin kevään ja kesän aikana seitsemästä lääkäristä sekä yhdestä hallinnon tekijästä. Tavoitteenamme on tarjota kokeneita, osaavia ja asiakaspalveluhenkisiä ammattilaisia perusterveydenhuollon tarpeisiin sisältäen kliinisen työn kehittämisen ja saumattoman yhteistyön. Kesällä 2020 toimintamme lähti nopeasti käyntiin ja saimme verkostojemme kautta mahtavia osaajia mukaan toimintaamme. Lähdimme liikkeelle muutamista kokonaisuuksista ja ajatuksesta, että haluamme palvella kaikkia asiakkaita joustavana ja ketteränä paikallisena toimijana. Ensimmäisen vuoden aikana kumppanimme ottivat meidät vastaan lämpimästi. Positiivinen palaute ja paikallinen, osaava ja asiantunteva vaihtoehto nähtiin asiakkaiden silmissä tervetulleena vaihtoehtona. Näin syntyi Terveytesi Palvelut, jonka ytimen muodostaa arvoihimme sitoutunut ja luotettava henkilökunta.

Tulevaisuus

Tavoitteenamme on kasvaa valtakunnalliseksi toimijaksi ja laajentaa toimintaamme järkevällä vauhdilla palvelun laadun turvaamiseksi. Olemme saaneet mukaan toimintaamme kumppaneita, jotka luottavat meihin sekä haluavat jatkaa ja laajentaa yhteistyötä kanssamme. Sen ovat mahdollistaneet työntekijämme, jotka ovat sitoutuneet pitkäjänteiseen toimintamme kehittämiseen. Tulevaisuudessa haluamme olla houkutteleva työnantaja uusille osaajille sekä luotettava kumppani asiakkaille. Tavoitteenamme on luoda sote-alan osaajien yhteisö, joka toimii tiiminä ja on aina valmis auttamaan.

Terveytesi Palvelut -konserni

Terveytesi Palvelut koostuu useasta erikoisaloittain toimivasta yrityksestä. Konsernimme omistavat siinä työskentelevät ammattilaiset, jotka ovat sitoutuneet yrityksen toimintaan ja sen kehittämiseen. Näin voimme tarjota pitkäjänteistä yhteistyötä asiakkaillemme. Laadullisesti toimintamme on ensiluokkaista: tarjoamme julkisille ja yksityisille kumppaneille räätälöityjä ratkaisuja arjen haasteisiin. Oulun Psykiatriakeskus tarjoaa palveluita myös yksityishenkilöasiakkaille.