Terveytesi-tiimit koostuvat alan ammattilaisista,

joiden joukkoon on etuoikeus liittyä!

Erikoislääkäriksi meille

Tarjoamme monipuolista työtä erikoislääkäreille ympäri Suomen. Työtä voi tehdä lähi- ja etätyönä.

Voimme kartoittaa verkostojemme kautta elämäntilanteeseesi sopivia työtehtäviä. Lisäksi saat meiltä kattavan ammatillisen tuen muilta erikoislääkäreiltä, jotka tekevät samaa työtä toimipaikoissamme. Tuki arjen työhön on näin helposti saatavilla ja kuulut aina joukkoon – työskentelitpä meillä osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti.

Erikoislääkärimme työskentelevät toimipisteissä joko etänä tai paikan päällä. Saat meiltä tarvittavat työvälineet etätyöhön, jotta voit hoitaa työtehtäväsi laadukkaasti.

Tällä hetkellä etsimme erikoislääkäreitä seuraaville erikoisaloille:

  • Psykiatria
  • Päihdelääketiede
  • Geriatria
  • Yleislääketiede

Yleislääkäriksi meille

Yleislääkärimme työskentelevät valtakunnallisesti eri puolilla Suomea. Olemme tarjonneet yleislääkäreille työtehtäviä heidän osaamistaan vastaaviin tehtäviin jo yli kahdenkymmenen kumppanin kanssa. Yleislääkärin työnkuvat vaihtelevat kotihoidon lääkäristä terveyskeskustyöhön. Monet yleislääkärimme tekevät työtä niin lähi- kuin etätyönä.

Haluamme olla työnantaja, joka pitää huolta työntekijöistään. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, autamme majoituksen etsimisessä, aikataulujen suunnittelussa sekä muissa arjen haasteissa. Perustajalääkärimme työskentelevät toimipaikoissamme, joten autamme perehdytyksessä, arjen tuessa sekä muissa tilanteissa.

Jätä meille yhteystietosi, jotta voimme sopia tapaamisen, ja pääsemme kertomaan yrityksemme tarjoamista työmahdollisuuksista.

Hoitajaksi ja sote -ammattilaiseksi meille

Hoitajapalvelumme kaipaa uusia tekijöitä asiakkaidemme tarpeiden täyttämiseksi. Voimme tarjota hoitajille monipuolisia työtehtäviä koko Suomen alueella. Verkostomme koostuu jo useista hoitotyön ammattilaisista, joiden arjen työn tukena yleis- ja erikoislääkärimme toimivat. Voimme tarjota kunkin elämäntilanteeseen sopivia tehtäviä lyhyt- ja pitkäaikaisesti.
Osakashoitajamme työskentelevät toimipisteissä, joten perehdytys, arjen tuki ja apu ovat aina lähellä.

Jätä meille yhteystietosi, jotta voimme sopia tapaamisen ja kuulla lisää tulevaisuuden suunnitelmistasi!

Haemme juuri nyt

Ole meihin yhteydessä, vaikka itsellesi sopivaa työpaikkaa ei juuri nyt olisi avoinna. Terveytesi-tiimi laajenee ja haemme jatkuvasti uusia ammattilaisia joukkoomme.

Hoitajana Terveytesi Palvelussa

Aloitin työskentelyn Terveytesi Palveluissa 2021 Oulun psykiatriakeskuksella. Vastaanotto oli todella hyvä, rento ja välitön. Arvostus ammattitaitoani kohtaan näkyi välittömästi, mikä motivoi tekemään töitä huipputiimin kanssa. Olen tehnyt vastaanottotyötä nyt kahdessa työpisteessä ja nautin työstäni. Iso merkitys on moniammatillisen tiimin antamalla tuella ja Terveytesi palveluissa vallitsevasta hyvästä työilmapiiristä ja yhteishengestä.

Nimi: Mikko Saarimaa
Ammatti: psykiatrinen sairaanhoitaja